Povestea noastra

Beaumont Residence – dezvoltator imobiliar.

Povestea noastră începe în anul 1959  cu o afacere de familie  care se ocupa de construcții civile, apartamente, case, duplex-uri..

In timp ne-am dezvoltat si am devenit dezvoltator imobiliar iar în prezent  am ajuns la a treia generație.

 Construim cu o maturitate de 60 de ani și continuam sa ne dezvoltam și sa realizam nenumărate proiecte interne și internaționale.

Compania noastră are sediul in Halifax, West Yorkshire, Anglia, dar lucrăm în întreaga țară și am început să afiliam la nivel internațional.

Suntem contractori autorizați şi ne număram printre membri Federation of Master Builders si suntem inregistrati CHAS.

În 2017 ne-am făcut apariția şi in Romania ( Râșnov, Brașov ) prin T.E. BEAUMONT CONSTRUCTION SRL .

In 2018 Beaumont Residence a început sa dezvolte si sa construiască un bloc de locuințe: Apartamentele Beaumont Residence din Râșnov, Brașov, Romania și cautam sa dezvoltam în continuare mai multe complexe rezidențiale în Transilvania.

Suntem obișnuiți sa oferim servicii de calitate superioara, rapide și eficiente pentru clienții noștri. Echipa noastră este profesionista, calificata și foarte experimentata.

Suntem atenți la calitatea construcției și durabilitatea acesteia. De aceea am ales sa lucram doar cu Branduri consacrate din domeniul materialelor de construcții cu certificări de calitate.

In 2019 Beaumont Residence  trece  la al doilea proiect imobiliar, in Cristian.  In Cristian dezvoltam case tip duplex-uri  după un concept  scandinav.

Casele din Cristian vor fi scoase la vânzare in aceasta toamna  urmând ca proiectul sa fie finalizat un an mai târziu.

Proiecte actuale: